10 gollü çılgın maçta son söz, Ahmet Arslan’ın!

Bundesliga 2’de 5. hafta heyecanı gol dolu bir müsabakaya sahne oldu. Magdeburg sahasında Hertha Berlin’i 6-4 mağlup etti.

Karşılşmada Hertha Berlin, 2. dakikada Reese’nin attığı golle 1-0 öne geçti. Magdeburg bu gole 7. dakikada Gnaka ile cevap verdi: 1-1.

Hertha, 22’de Winkler’in attığı golle bir kez daha öne geçti. Ev sahibi ekip 37’de Schuler ile yeniden eşitliği sağlasa da Hertha Berlin 42’de Tabakovic’in golüyle skoru 2-3’e getirdi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

Maçtaki inanılmaz tempo ikinci yarıda da düşmedi. Magdeburg 49’da Ceka ile skoru 3-3’e getirdi. 55’te Hertha Tabakovic’in golüyle üçüncü kez öne geçti: 3-4.

Bu golden 3 dakika sonra Bell Bell ile skora bir kez daha denge geldi. 58. dakikada skoru 4-4’e getiren golden sonra Magdeburg oyunun kontrolünü eline almaya başladı.

68. dakikada El Hankouri’nin golüyle Magdeburg maçta ilk kez öne geçti: 5-4.

SON SÖZÜ AHMET ARSLAN SÖYLEDİ

Çılgın maçta son sözü ise 90+3’te Ahmet Arslan söyledi ve Magdeburg müsabakadan 6-4 üstün ayrıldı.

Magdeburg bu sonuçla puanını 11’e çıkardı ve maç fazlasıyla 2. sıraya yükseldi. Hertha Berlin ise 5 hafta sonunda 4. yenilgisini aldı ve 3 puanla 16. sırada kendisine yer buldu.

Magdeburg ligde gelecek hafta deplasmanda Schalke 04 ile karşı karşıya gelecek. Hertha Berlin ise evinde Braunschweig’ı ağırlayacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x