Kayseri’de Dikkat Çeken Görüntü! Şey Ziyaret Etti, Kaymakam ve Belediye Başkanı Hürmette Kusur Etmedi

Kayseri’nin Yahyalı ilçesinde bulunan, belediyenin asfalt tesisine dikkat çeken bir ziyaret gerçekleşti. Belediyeden yapılan paylaşımda “Hoca Efendi yakında açılışı yapılacak olan Asfalt Üretim Tesisini ziyaret ederek tesisin ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olması temennisinde bulunarak dua etti” denildi.

Nakşibendi tarikatı şeyhlerinden Ramazan Dinç, Yahyalı Belediyesi’nin asfalt tesisini ziyaret etti. Şeyhi ağırlayan kaymakam ve belediye başkanı ‘hürmet’te kusur etmedi.

Nakşibendi şeyhi Ali Ramazan Dinç, Yahyalı Belediyesi’nin asfalt şantiyesine Togg ile geldi. Şantiyeye kurulan özel masada ağırlandı.


Nakşibendi şeyhi Ali Ramazan Dinç’i AKP’li Belediye Başkanı Mehmet Kaya (sağdan ikinci) ve Yahyalı Kaymakamı Esat Öztürk (soldan üçüncü) ağırladı.

BELEDİYE: HOCA EFENDİ ZİYARET EDEREK, DUA ETTİ

Kayseri Olay gazetesi Nakşibendi tarikatı şeyhlerinden Ramazan Dinç’in ziyaretini aktardı: “Yahyalı Belediyesi’nden yapılan açıklamada Asfalt Plenti’ni, Ali Ramazan Dinç’in ziyaret ettiği duyuruldu.

Açıklamada, “Hoca Efendi yakında açılışı yapılacak olan Asfalt Üretim Tesisini ziyaret ederek tesisin ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olması temennisinde bulunarak dua etti” denildi.

Yahyalı Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: İlçemizin manevi önderlerinden Ali Ramazan Dinç Hoca Efendi yakında açılışı yapılacak olan Asfalt Üretim Tesisini ziyaret ederek tesisin ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olması temennisinde bulunarak dua etti. Ali Ramazan Dinç Hoca Efendiye, Yahyalı Kaymakamı Mehmet Kaya, Belediye Başkanımız Esat Öztürk, belediye meclis üyeleri ve belediye personelleri eşlik etti.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x